Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε ,από το κατάστημα μας σε περίπτωση που είναι : Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από εμάς).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με την ευθύνη του πελάτη ,για αυτό όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα που αγόρασαν την στιγμή της παραλαβής τους και ενώπιον του μεταφορέα. Σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων οφείλουν να ειδοποιήσουν άμεσα τηλεφωνικά στα γραφεία μας στο 2510 622730 και κατόπιν συνεννόησης, να προβούν στην ανάλογη διαδικασία. Αυτή η τακτική διευκολύνει την άμεση επιστροφή του προϊόντος, με τον ίδιο μεταφορέα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου και να μην υπάρχει αμφισβήτηση του ελλατώματος.

Κάθε άλλη μεταγενέστερη διαπίστωση αισθητικού ελαττώματος δεν θα γίνετε δεκτή σαν λόγος επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.